SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Information från årsmötet 2021
2021-06-30 10:20

Igår samlades styrelsen och medlemmar i Kalmar Sportcenter för att avverka årets årsmöte för Kalmar HC. 

 

Mötet inleddes med en presentation av föreningen i dagsläget från ordförande Camilla Freedeke där även fler ben presenterades i form av arbetet med organisation, ekonomin och arbetet med jämställd förening. 

 

Efter presentationen från Camilla valdes Lasse Thörnquist till årsmötets ordförande och dagordningen avverkades med inga synpunkter från medlemmar. 

 

Läget kring ekonomin presenterades och ifrån föregående säsong med ett stort minusresultat  presenterades siffror som visar en tydlig väg mot vart föreningen är på väg. 

Kalmar HC omsatte under verksamhetsåret 20/21 totalt 5 746 000kr och årets resultat visade ett plus på 376 000kr och det egna kapitalet är nu - 1 457 000kr.

 

Informationen var också tydlig kring arbetet med ekonomin där föreningen genomgått ett stålbad och där tydliga åtgärder gjorts för att få ekonomin på rätt köl. Det kommunicerades också tydligt att planerna för kommande år med budgetar och avbetalningar med partners och fodringsägare följs och arbetas med kontinuerligt. 

 

Efter ett minst sagt speciellt år med spel i B-hallen och en pandemi i vår värld blickar Kalmar HC nu framåt mot intåget i nya arenan och med ett fortsatt hårt arbete med hela föreningen för att skapa en stabilare grund med tydlighet kring arbetet med ekonomi, organisation och med fortsatt högt uppsatta sportsliga mål för föreningen.

 
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22