SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Anmälan är nu öppen för flickor och pojkar födda 2014, 2015 och 2016.
2021-08-11 14:52

Tre Kronors Hockeyskola är namnet på Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de minsta. Den går ut på att under lekfulla former få fram känslan för spelet. Tanken med Tre Kronors Hockeyskola är att skapa känslan av glädje, lek, spontanitet i blandade åldrar.

 

Tre Kronors Hockeyskola:

- Skridskoskola
- Hockeyskola
- Matchspel


Målet är att skapa ett livslångt intresse där alla som vill får vara med. Att få fler killar och tjejer att spela ishockey där verksamheten bedrivs och organiseras efter barns behov, mognad och villkor.

 

Tre Kronors Hockeyskola är för många hockeyspelare den första kontakten med en föreningsorganiserad ishockeyverksamhet. Betydelsen av att det blir en positiv upplevelse kan knappast överskattas. Det är i Tre Kronors Hockeyskola som det livslånga ishockeyintresset i  synnerhet, och idrottsintresset i allmänhet, grundläggs. Den fysiska aktiviteten i kombination med det sociala och den samhörighetskänsla som man får i en lagidrott är otroligt värdefull. 

 

Föreningen bjuder in till föräldramöte för mer information i september och hockeyskolan startar i slutet av samma månad! Vi ser fram emot att dela vår hockeyglädje tillsammans med er!

 

Inga förkunskaper krävs och låneutrustningar finns!

 

Länk för anmälan:

https://trekronorshockeyskola.se/register/1258

 

Varmt välkomna till Kalmar Hockey Clubs hockeyskola!

 
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22