SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Hatstore Arena
2021-10-29 13:15

 

 

Kalmar HC kan idag stolt presentera namnet på vår nya arena, som från och med idag heter Hatstore Arena. Vi har under en tid fört dialog med Hatstore gällande arenanamnet och kan nu presentera ett avtal skrivet på 3 år.

 

Med Hatstore som arenapartner får vi ett nytt starkt samarbete med ett av Kalmars mest expansiva och växande företag vilket är precis det typ av företag vi strävat efter i vår väg mot framtidens Kalmar HC gällande arenapartner.

 

Hatstore är idag en av världens största leverantör av kepsar, mössor och hattar. De har i dag flertalet internetbutiker runt om i världen.


Ordförande Camilla Freedeke om Hatstore Arena: ”Har du någonsin sett en hockeyspelare utan keps?”

Som ordförande för Kalmar HC är jag oerhört stolt över att få presentera Hatstore som vår arenapartner och ser fram emot ett stort tillsammans-arbete i Kalmar. Tillsammans ser vi att Hatstore Arena ska bli en samlingspunkt för gemenskap där det finns plats antingen på eller utanför isen för alla generationer. Hatstore Arena möjliggör för Kalmar HC att växla upp arbetet inom ishockeyn vi älskar med utgångspunkten hållbar utveckling genom att arbeta för människors välbefinnande och hälsosamt liv i alla åldrar, fortsätta att arbeta med jämställdhet avseende inflytande och resurser, främja social inkludering, motverka våld genom normförebyggande utbildning och bidra till minskat klimatavtryck genom hållbar konsumtion utifrån medvetna åtgärder. Att tillsammans få möjlighet att ligga i framkant inom svensk ishockey med en arenapartner i framkant sporrar oss att gemensamt fortsätta utvecklingsresan.

 

Hatstores VD Filip Klasson om att sätta sitt varumärke tillsammans med KHC som Arenapartner:

Stark socialt ansvarstagande, med fokus på hållbarhet och hälsa är ledorden i föreningen Kalmar HC, vilket var avgörande för vårt intresse i att vara arenapartner. Hatstore Arena har alla förutsättningar för bli Kalmars bästa mötesplats för idrott och event.

 
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22