SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Information covidpass
2021-11-24 10:04

Med största sannolikhet kommer regeringen att införa covidpass med start 1 december för alla offentliga tillställningar inomhus.

 

Kalmar HC kommer att använda funktionen covidpass på våra hemmamatcher i Hatstore arena för att kunna genomföra matcherna i Allettan med full publikkapacitet.

 

För att du som besökare ska få tillgång till Hatstore arena behöver du giltig entrébiljett samt covidpass och legitimation redo i entrén där detta skall uppvisas för arenapersonalen. Ditt covidpass kan du som vaccinerad med två doser hämta digitalt via covidbevis.se. Det fungerar även med covidpass som utskriven handling på papper med giltig legitimation. Allettan startar 5/12, så se till att skaffa dig alla förutsättningar med covidpass för att kunna se Allettan på plats i Hatstore arena. Mer information gällande spelschema och biljetter kommer på våra sociala medier när det finns tillgängligt.

 
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22