SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Bli medlem i Kalmar Hockey Club
BLI MEDLEM
#VI ÄR KHC!
 
Invigning av nya Kalmar Sportcenter
2021-10-25 12:00

Söndagen den 31/10 med start klockan 10.00 är det invigning av vår nya arena. Allmänhetens åkning, rundvandringar och uppsvingar från KHC och Kalmar Konståkning är vad dagen erbjuder.

Schema för dagen:

10.00-11.30 Allmänhetens åkningen utan klubba.
Fritidsbanken finns där för att låna ut grejer och berätta om sin verksamhet.

 

10.00-11.30
Rundvandring i arenan. Start i entrén med 15 minuters mellanrum.

 

12.00-12.30 Officiell invigningsceremoni.

 

12.30-12.50 Uppvisning Tre Kronors Hockeyskola

 

13.00-13.15 Uppvisning Kalmar Komståkning

 

13.25-13.40 Uppvisning av Alexander Majorov

 

13.40-14.30 Uppvisning Kalmar HC Junior/Dam

 

14.30 Arenan töms och görs klart för KHC - Vimmerby.

 

16.00 Dörrarna öppnas.

 

17.00 KHC vs Vimmerby Hockey
Biljetter: http://www.kalmarhockey.com/start/?ID=331419

Under dagen bjuds det på korv med bröd, Festis samt kaffe.

Information om TV-avtal
2021-10-25 08:28

Med anledning av händelserna kring icke spelade matcher har det från SIF förklarats att alla matcher skall spelas. Ett tillfälligt avtal har beviljats för KHKs sändningar och en arbetsgrupp har tillsatts för att arbeta med frågan gällande ligaorganisationen kring Hockeyettan.

 

Kalmar HC står bakom att man i en ligaorganisation ska vara överens om spelreglerna och avtalen ska följas. Av den anledningen vi stod vi bakom att matcherna mot Karlskrona blev frysta. Men nu har det fattats ett beslut och vi har tillsatt en arbetsgrupp med Karlskrona och andra klubbar i Hockeyettan. Nu ska vi följa det beslut som det svenska ishockeyförbundet har fattat. Vi ville få till samtal och dialog, det har vi fått. Nu är det dags att börja spela matcher.

Kalmar HC Styrelse

Länsderby - Premiär - Bortastå!
2021-09-24 12:37

Kalmar HC tillsammans med Club 1968 anordnar bussresa till premiären borta mot Vimmerby.

Ta med en kompis och stötta KHC i jakten på en premiärseger!

 

Matchen spelas söndagen den 3:e Oktober kl 16.00 och bussen avgår från Kalmar Sportcenter kl 13.30. Kostnad 250kr ink matchbiljett.

 

Köp din biljett via vår digitala biljettkiosk, länk hittar du här : https://www.biljettkiosken.se/event/211003-kalmarhc-supporterbuss_seriepremiaren

Kalmar HC Dam värvar från Kanada
2021-09-02 07:51

Vi hälsar den kanadensiska fowarden Kessler Frazee välkommen till Kalmar HC Dam.

 

17-åriga Frazee är uppvuxen i British Columbia och har mestadels spelat med killar under sin karriär men även med tjejer och Kessler beskriver sin spelstil såhär:

 

-Jag vill vara en playmaker och gillar att spela fysiskt och fördela pucken till mina lagkamrater, säger Kessler.

 

Det är ett stort äventyr för en 17-åring att resa över Atlanten för att spela hockey. Kessler beskriver det såhär:

-Det är en stor möjlighet för mig att få komma hit, min bror spelar hockey i Olofström och jag har alltid velat komma till Europa, säger Kessler Frazee. 

 

Frazee har stora drömmar för framtiden och förklarar sina tankar med orden:

-Min dröm är att få spela NCAA eller spela proffesionellt i Europa, avslutar Kessler.

 

Sportchef Jarkko Oikarinen fick första kontakten via en agent. Kombinationen med hockey och studier på CIS passade henne perfekt. Oikarinen beskriver Kessler som spelare på följande sätt:

 

-Hon är riktigt bra och kommer att hjälpa oss på ett bra sätt. Kessler är stark med pucken, har bra skott och är en riktigt lagspelare, säger Jarkko.

 

Kalmar HC Dams senaste nyförvärv kommer även erbjudas att träna med A-pojkarna såsom alla tjejer erbjuds i KHC Dam som är över 16 år.

 

Varmt välkommen till Kalmar HC, Kessler Frazee.

Fotocred : Johanna Eriksson, Barometern

A-lag matchfunktionärernas möte 18 augusti
2021-08-20 18:21
Onsdagen den 18 augusti samlades KHC Matchfunktionärer A-lag för rundvandring i vår nya arena! På mötet deltog ett 30-tal matchfunktionärer och där några meddelat förhinder innan mötet. Stort engagemang finns för att vara med på den fortsatta resan och vi ser fram emot en spännande och framför allt rolig hockeysäsong tillsammans!
 
På mötet bestämde vi följande:
 
- All information som inte sker direkt per telefon skickas ut på mail och på hemsidan. Vi har skapat en egen sida för A-lagets matchfunktionärer här på föreningens hemsida för matchfunktionärer. www.kalmarhockey.com
 
- Vi kommer att sammankalla till ett möte igen i mitten av oktober innan vi har den första A-lagsmatchen som går av stapeln 20 oktober när hela arenan står färdig. 
 
- Inför varje match samlas vi ca 2 timmar innan i ett konferensrum som vi har under matchdagar som samlingspunkt och utgår därifrån. 
 
- Kontaktpersoner för de olika ansvarsområdena. Se under fliken kontaktuppgifter på matchfunktionärernas sida. 
 
Som matchfunktionär blir du endel av "KHC-familjen" och vi blir aldrig för många! Tveka inte att höra av dig om du vill vara med!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22