SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Bli medlem i Kalmar Hockey Club
BLI MEDLEM
#VI ÄR KHC!
 
Länsderby - Premiär - Bortastå!
2021-09-24 12:37

Kalmar HC tillsammans med Club 1968 anordnar bussresa till premiären borta mot Vimmerby.

Ta med en kompis och stötta KHC i jakten på en premiärseger!

 

Matchen spelas söndagen den 3:e Oktober kl 16.00 och bussen avgår från Kalmar Sportcenter kl 13.30. Kostnad 250kr ink matchbiljett.

 

Köp din biljett via vår digitala biljettkiosk, länk hittar du här : https://www.biljettkiosken.se/event/211003-kalmarhc-supporterbuss_seriepremiaren

Kalmar HC Dam värvar från Kanada
2021-09-02 07:51

Vi hälsar den kanadensiska fowarden Kessler Frazee välkommen till Kalmar HC Dam.

 

17-åriga Frazee är uppvuxen i British Columbia och har mestadels spelat med killar under sin karriär men även med tjejer och Kessler beskriver sin spelstil såhär:

 

-Jag vill vara en playmaker och gillar att spela fysiskt och fördela pucken till mina lagkamrater, säger Kessler.

 

Det är ett stort äventyr för en 17-åring att resa över Atlanten för att spela hockey. Kessler beskriver det såhär:

-Det är en stor möjlighet för mig att få komma hit, min bror spelar hockey i Olofström och jag har alltid velat komma till Europa, säger Kessler Frazee. 

 

Frazee har stora drömmar för framtiden och förklarar sina tankar med orden:

-Min dröm är att få spela NCAA eller spela proffesionellt i Europa, avslutar Kessler.

 

Sportchef Jarkko Oikarinen fick första kontakten via en agent. Kombinationen med hockey och studier på CIS passade henne perfekt. Oikarinen beskriver Kessler som spelare på följande sätt:

 

-Hon är riktigt bra och kommer att hjälpa oss på ett bra sätt. Kessler är stark med pucken, har bra skott och är en riktigt lagspelare, säger Jarkko.

 

Kalmar HC Dams senaste nyförvärv kommer även erbjudas att träna med A-pojkarna såsom alla tjejer erbjuds i KHC Dam som är över 16 år.

 

Varmt välkommen till Kalmar HC, Kessler Frazee.

Fotocred : Johanna Eriksson, Barometern

A-lag matchfunktionärernas möte 18 augusti
2021-08-20 18:21
Onsdagen den 18 augusti samlades KHC Matchfunktionärer A-lag för rundvandring i vår nya arena! På mötet deltog ett 30-tal matchfunktionärer och där några meddelat förhinder innan mötet. Stort engagemang finns för att vara med på den fortsatta resan och vi ser fram emot en spännande och framför allt rolig hockeysäsong tillsammans!
 
På mötet bestämde vi följande:
 
- All information som inte sker direkt per telefon skickas ut på mail och på hemsidan. Vi har skapat en egen sida för A-lagets matchfunktionärer här på föreningens hemsida för matchfunktionärer. www.kalmarhockey.com
 
- Vi kommer att sammankalla till ett möte igen i mitten av oktober innan vi har den första A-lagsmatchen som går av stapeln 20 oktober när hela arenan står färdig. 
 
- Inför varje match samlas vi ca 2 timmar innan i ett konferensrum som vi har under matchdagar som samlingspunkt och utgår därifrån. 
 
- Kontaktpersoner för de olika ansvarsområdena. Se under fliken kontaktuppgifter på matchfunktionärernas sida. 
 
Som matchfunktionär blir du endel av "KHC-familjen" och vi blir aldrig för många! Tveka inte att höra av dig om du vill vara med!
Anmälan är nu öppen för flickor och pojkar födda 2014, 2015 och 2016.
2021-08-11 14:52

Tre Kronors Hockeyskola är namnet på Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de minsta. Den går ut på att under lekfulla former få fram känslan för spelet. Tanken med Tre Kronors Hockeyskola är att skapa känslan av glädje, lek, spontanitet i blandade åldrar.

 

Tre Kronors Hockeyskola:

- Skridskoskola
- Hockeyskola
- Matchspel


Målet är att skapa ett livslångt intresse där alla som vill får vara med. Att få fler killar och tjejer att spela ishockey där verksamheten bedrivs och organiseras efter barns behov, mognad och villkor.

 

Tre Kronors Hockeyskola är för många hockeyspelare den första kontakten med en föreningsorganiserad ishockeyverksamhet. Betydelsen av att det blir en positiv upplevelse kan knappast överskattas. Det är i Tre Kronors Hockeyskola som det livslånga ishockeyintresset i  synnerhet, och idrottsintresset i allmänhet, grundläggs. Den fysiska aktiviteten i kombination med det sociala och den samhörighetskänsla som man får i en lagidrott är otroligt värdefull. 

 

Föreningen bjuder in till föräldramöte för mer information i september och hockeyskolan startar i slutet av samma månad! Vi ser fram emot att dela vår hockeyglädje tillsammans med er!

 

Inga förkunskaper krävs och låneutrustningar finns!

 

Länk för anmälan:

https://trekronorshockeyskola.se/register/1258

 

Varmt välkomna till Kalmar Hockey Clubs hockeyskola!

Meddelande till alla medlemmar i Kalmar HC!
2021-08-02 12:57

- Nu vidareutvecklar vi föreningens verksamhet, vi byter till SportAdmin!

 

Bakgrund

Sedan en tid tillbaka har vi använt SvenskaLag för administration av föreningen. Ett användbart verktyg för grundläggande funktioner men också ett system som har sina begränsningar. Dels har vi saknat vissa funktioner för den interna administrationen men också har det inte funnits särskilt goda möjligheter att skapa det mervärde som vi önskat gentemot er, alla våra medlemmar. Av denna anledning har vi under den senaste tiden undersökt möjliga verktyg för att administrera Kalmar HC som passar verksamheten. Efter noga övervägande har beslutet landat på att SportAdmin kommer vara den bästa vägen framåt för alla inblandade. Dels för oss som arbetar administrativt i föreningen, för alla våra ledare men framförallt för er medlemmar. För att nämna några fördelar med det nya arbetssättet kommer Kalmar HC framåt att ha all hantering som rör föreningen samlat på ett och samma ställe. Allt från betalningar och närvarorapportering till digitala medlemskort och kallelser. Just den samlade hanteringen innebär en minskad arbetsbelastning på våra ideella krafter vilket medför möjlighet till större fokus på kärnverksamheten. Dessutom är många av dessa processer helt, eller delvis automatiserade.

 

Först och främst uppmanar vi dig att ladda ned SportAdmin MedlemsApp.

Här kommer allt som rör dig eller ditt barns engagemang gentemot Kalmar HC att finnas samlat.

  • Smidigare upplevelse vid anmälan och betalning. Även fler betalningsmetoder kommer att erbjudas.
  • Kalender, kallelser, utskick mm.
  • Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn kommer på träningen eller matchen.
  • Du får ditt eller ditt barns digitala medlemskort direkt i appen, fullmatat med rabatter och förmåner från våra sponsorer.

Fakturor

Eftersom vi nu kommer erbjuda digitala betalmetoder och därigenom minska belastningen på oss som jobbar administrativt med föreningen så kommer en administrationsavgift att läggas på fakturorna mellan 9–59 kr. Denna avgift är vad som gör det möjligt för oss i Kalmar HC att nyttja SportAdmin och alla smidiga verktyg i systemet. Det vill säga att du som medlem direkt är med och bidrar till att ta föreningen framåt. Förutom enkelheten att du som medlem har allt samlat i appen kommer vi från föreningens håll även kunna erbjuda förmåner och rabatter från våra sponsorer. Dessa görs tillgängliga för dig som betalande medlem per automatik i samband med att du betalar dina avgifter.

 

Vid frågor kontakta: kansli@kalmarhockey.com

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22