SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Bli medlem i Kalmar Hockey Club
BLI MEDLEM
#VI ÄR KHC!
 
Information till besökare
2021-12-03 16:20

Information till dig som besökare i Hatstore arena.

Från 1:a december kommer vaccinationsbevis gälla för dig som besökare på herrlagets hemmamatcher. För att säkerställa och motverka smittspridning finns följande information för dig som besökare:

-Kom i god tid för att minska risker för köbildning och trängsel.

-Förbered ditt vaccinationsbevis samt legitimation innan du kommer till entrén för att minimera köbildning.

-Köp dina biljetter via vår digitala biljettkiosk.

-Håll avstånd till andra människor i arenans alla ytor.

-Personer under 18 år behöver inte använda sig av vacctionsbevis.

-Efter matchen uppmanar vi er till att använda närmsta utgång från er läktarplats.

 

JUNIOR-DAM-UNGDOMSMATCHER Vid evenemang med fler än 100 personer utan vaccinationspass gäller följande:

- Publik skall använda sittplats.

- Sällskap ska kunna hålla ett avstånd om minst 1 meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap, och antalet i ett och samma sällskap uppgår till högst 8 personer.

 

Hatstore Arena kommer att vara utrustad med handsprit på toaletter, kiosker och andra gemensamma ytor i arenan.

Information covidpass
2021-11-24 10:04

Med största sannolikhet kommer regeringen att införa covidpass med start 1 december för alla offentliga tillställningar inomhus.

 

Kalmar HC kommer att använda funktionen covidpass på våra hemmamatcher i Hatstore arena för att kunna genomföra matcherna i Allettan med full publikkapacitet.

 

För att du som besökare ska få tillgång till Hatstore arena behöver du giltig entrébiljett samt covidpass och legitimation redo i entrén där detta skall uppvisas för arenapersonalen. Ditt covidpass kan du som vaccinerad med två doser hämta digitalt via covidbevis.se. Det fungerar även med covidpass som utskriven handling på papper med giltig legitimation. Allettan startar 5/12, så se till att skaffa dig alla förutsättningar med covidpass för att kunna se Allettan på plats i Hatstore arena. Mer information gällande spelschema och biljetter kommer på våra sociala medier när det finns tillgängligt.

Hatstore Arena
2021-10-29 13:15

 

 

Kalmar HC kan idag stolt presentera namnet på vår nya arena, som från och med idag heter Hatstore Arena. Vi har under en tid fört dialog med Hatstore gällande arenanamnet och kan nu presentera ett avtal skrivet på 3 år.

 

Med Hatstore som arenapartner får vi ett nytt starkt samarbete med ett av Kalmars mest expansiva och växande företag vilket är precis det typ av företag vi strävat efter i vår väg mot framtidens Kalmar HC gällande arenapartner.

 

Hatstore är idag en av världens största leverantör av kepsar, mössor och hattar. De har i dag flertalet internetbutiker runt om i världen.


Ordförande Camilla Freedeke om Hatstore Arena: ”Har du någonsin sett en hockeyspelare utan keps?”

Som ordförande för Kalmar HC är jag oerhört stolt över att få presentera Hatstore som vår arenapartner och ser fram emot ett stort tillsammans-arbete i Kalmar. Tillsammans ser vi att Hatstore Arena ska bli en samlingspunkt för gemenskap där det finns plats antingen på eller utanför isen för alla generationer. Hatstore Arena möjliggör för Kalmar HC att växla upp arbetet inom ishockeyn vi älskar med utgångspunkten hållbar utveckling genom att arbeta för människors välbefinnande och hälsosamt liv i alla åldrar, fortsätta att arbeta med jämställdhet avseende inflytande och resurser, främja social inkludering, motverka våld genom normförebyggande utbildning och bidra till minskat klimatavtryck genom hållbar konsumtion utifrån medvetna åtgärder. Att tillsammans få möjlighet att ligga i framkant inom svensk ishockey med en arenapartner i framkant sporrar oss att gemensamt fortsätta utvecklingsresan.

 

Hatstores VD Filip Klasson om att sätta sitt varumärke tillsammans med KHC som Arenapartner:

Stark socialt ansvarstagande, med fokus på hållbarhet och hälsa är ledorden i föreningen Kalmar HC, vilket var avgörande för vårt intresse i att vara arenapartner. Hatstore Arena har alla förutsättningar för bli Kalmars bästa mötesplats för idrott och event.

Invigning av nya Kalmar Sportcenter
2021-10-25 12:00

Söndagen den 31/10 med start klockan 10.00 är det invigning av vår nya arena. Allmänhetens åkning, rundvandringar och uppsvingar från KHC och Kalmar Konståkning är vad dagen erbjuder.

Schema för dagen:

10.00-11.30 Allmänhetens åkningen utan klubba.
Fritidsbanken finns där för att låna ut grejer och berätta om sin verksamhet.

 

10.00-11.30
Rundvandring i arenan. Start i entrén med 15 minuters mellanrum.

 

12.00-12.30 Officiell invigningsceremoni.

 

12.30-12.50 Uppvisning Tre Kronors Hockeyskola

 

13.00-13.15 Uppvisning Kalmar Komståkning

 

13.25-13.40 Uppvisning av Alexander Majorov

 

13.40-14.30 Uppvisning Kalmar HC Junior/Dam

 

14.30 Arenan töms och görs klart för KHC - Vimmerby.

 

16.00 Dörrarna öppnas.

 

17.00 KHC vs Vimmerby Hockey
Biljetter: http://www.kalmarhockey.com/start/?ID=331419

Under dagen bjuds det på korv med bröd, Festis samt kaffe.

Information om TV-avtal
2021-10-25 08:28

Med anledning av händelserna kring icke spelade matcher har det från SIF förklarats att alla matcher skall spelas. Ett tillfälligt avtal har beviljats för KHKs sändningar och en arbetsgrupp har tillsatts för att arbeta med frågan gällande ligaorganisationen kring Hockeyettan.

 

Kalmar HC står bakom att man i en ligaorganisation ska vara överens om spelreglerna och avtalen ska följas. Av den anledningen vi stod vi bakom att matcherna mot Karlskrona blev frysta. Men nu har det fattats ett beslut och vi har tillsatt en arbetsgrupp med Karlskrona och andra klubbar i Hockeyettan. Nu ska vi följa det beslut som det svenska ishockeyförbundet har fattat. Vi ville få till samtal och dialog, det har vi fått. Nu är det dags att börja spela matcher.

Kalmar HC Styrelse

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22