SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey
Team 07

Bli medlem i Kalmar Hockey Club
BLI MEDLEM
Kalmar HC Team 07

 

 

 

 

Allmänhetens åkning är nu igång igen
2021-10-26 09:56

Hej,

 

Nu kan man börja åka lite extra på allmänheten åkning om man vill.

 

Se tider på kommunens hemsida

 

https://kalmar.se/uppleva-och-gora/idrott-och-motion/idrottsanlaggningar/allmanhetens-akning.html

Referat: Kalmar HC - Lenhovda IF/Åseda IF
2021-10-05 19:08

Speaker: Malin

OVR: Linda

Klocka: Pontus

Utvisningsbås: Frans

                          Mellvin A

                          

 

 

Summering av A-grupps deltagande i Mörrum cup
2021-09-28 11:56
Kalmar HC efter finalen i Mörrum cup

Helgen som var åkte hela Kalmar HC A-grupp på cup i Mörrum där det totalt var 8 lag som spelade. Först var det ett gruppspel där alla mötte alla (dvs 7 matcher), och sedan utefter vart man kom i tabellen så var det placering eller semi/final matcher som gällde. 

 

Gruppspelet började väldigt trevande och vi förlorade de 3 första matcherna. Men så hände något i den 4:de matchen med laget, och efter det gick den röda maskinen rent hus och slutade på en 4:de plats totalt och därmed var vi klara för semifinal. Sista gruppspelsmatchen var mot Rögle BK och vinnaren där tog sista seimifnal platsen, denna gången gick det våran väg.

 

Väl i semi så skulle vi möte Nybro som kom 1:a i gruppen och som slog oss i gruppspelet. Vi gick ut och visade en enorm laganda och kämparglöd och det slutade med att vi till slut besegrade Nybro och tog oss till final. Vem kunde tro det efter de 3 första gruppspelsmatcherna. Men laget har en grym GRIT som jag sällan skådat. Och att vända den negativa trenden till något så positivt ger en enorm känsla och go i ett lag.

 

Väl i finalen stod Härryda HC som kom 2:a i gruppspelet efter Nybro. I finalen märktes det att detta var 9:de matchen på 2 dagar och vi hade inte riktigt alla hästkraften kvar. Vilket resulterade i en hel del utvisningar då vi inte riktigt hängde med i den farten som Härryda bjöd på. Men vi krigade ända in i kaklet och efter full tid stod det 2-2 på matchtavlan och straffar väntade. Där gick vi tyvärr på pumpen och slutade på en hedrande 2:a plats, silvermedalj. Härryda var ett riktigt bra hockeylag och spelade en fantiastisk hockey. Sett över hela cupen så är vi jättestolta över vad vi lyckade åstadkomma. Den lagandan och fighting sprit som finns är helt otrolig. När alla bestämmer sig för att dra åt samma håll kan man flytta på berg sägs det, och det bevisade vi i Mörrum.

 

Förutom hockey så bestämde vi innan att vi är.... och representerar företaget Kalmar HC. Det gör vi med bra uppförande och ett glatt humör mot andra spelare/ledare/föräldrar och alla de som hjälper till på en cup. Den matchen tror jag vi tog guldmedlaj i, även om en sådan inte delas ut.

 

De flesta funktionärerna/ledare vet vem Kapten Nisse "lunkan" Lundqvist är i Kalmar HC, alla har ett brett leende när de ser honom. Väldigt bra ambasadör.

 

Nu kommer vi att fira med något gott på Onsdagens träning. Man ska fira framgångar, även de små.

 

Chip å Hajk

Ledarna

Premiärmatchen avklarad för A-grupp mot Boro/Vetlanda
2021-09-20 10:18

 

Första matchen på närmare ett år är nu spelad för A-grupp. Motståndet stod anrika Boro/Vetlanda för i Borohallen. Det började lite trevande men ju längre matchen gick ju mer kom vi in i matchtempot och hittade mer rätt på banan. Sista perioden mosade vi på riktigt bra och det skulle nog ha ringt några gånger till.

 

Det var också premiär för några av våra duktiga Dam/tjejer att vara med och spela match i A-grupp. De har nu tränat med oss sedan starten av denna säsongen och nu stod även match på agendan. Det gick hur bra som helst.... mycket över förväntan. Så fortstättning följer under säsongen.

 

Vi bestämde tillsammans 4 del mål som vi ville uppnå under matchen. Och jag tycker vi uppnådde de, även om vi i andra perioden började glida ifrån ett av de. Men det rättade vi till i paus och kom ut starka i 3:dje perioden. Att vinna var inte ett av målen, det är ett resultat av de målen man bestämmer.

 

Idag saknades några spelare pga skada/sjukdom/fotboll, framöver hoppas vi kunna spela med full trupp och då kan det nog bli ytterligare lite bättre.

 

Nu är preimiären avklarad och nästa helg väntar Mörrum Cup, då blir det många matcher och förhoppningsvis mycket glädje.

 

På återhörande

 

Uppstart säsongen 21/22 A-grupp
2021-08-13 09:45

Hej,

 

Vecka 33 (Tisdag 17-aug) drar vi igång så smått med hockey säsongen 21/22 på is. Som ni alla vet så har vi en isyta fram till mitten av Oktober då den nya arenan ska stå klar. Så det blir lite variation i träningstider fram tills dess då vi alla ska kampera i träningshallen tillsammans.

 

Har uppdaterat kalendern med träningstider för v.33 och v.34, det är 3 pass per vecka. Vi kör alltid någon typ av fys i anslutning till is-passen. Då många spelar fotboll eller annan sommar aktivitet en bra stund till, så tränar man när man kan.

 

Vi planerar också för 2-3 träningsmatcher innan serien drar igång helgen 9-10 Oktober. Och vi har ju även cupen i Mörrum helgen 24-26 September med 8 st matcher att se fram emot.

 

Chip å Hajk

Ledarna

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 5/12 10:00
4 - 5  
Sön 28/11 14:30
3 - 9  
Sön 21/11 13:30
8 - 1  
Sön 7/11 11:45
Sön 31/10 12:00
4 - 5  
Lör 16/10 13:10
8 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 03/12 16:20 
Hem, 24/11 10:04 
Hem, 29/10 13:15 
Hem, 25/10 08:28 
 
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22