SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey
Team 07

Premiärmatchen avklarad för A-grupp mot Boro/Vetlanda
2021-09-20 10:18

 

Första matchen på närmare ett år är nu spelad för A-grupp. Motståndet stod anrika Boro/Vetlanda för i Borohallen. Det började lite trevande men ju längre matchen gick ju mer kom vi in i matchtempot och hittade mer rätt på banan. Sista perioden mosade vi på riktigt bra och det skulle nog ha ringt några gånger till.

 

Det var också premiär för några av våra duktiga Dam/tjejer att vara med och spela match i A-grupp. De har nu tränat med oss sedan starten av denna säsongen och nu stod även match på agendan. Det gick hur bra som helst.... mycket över förväntan. Så fortstättning följer under säsongen.

 

Vi bestämde tillsammans 4 del mål som vi ville uppnå under matchen. Och jag tycker vi uppnådde de, även om vi i andra perioden började glida ifrån ett av de. Men det rättade vi till i paus och kom ut starka i 3:dje perioden. Att vinna var inte ett av målen, det är ett resultat av de målen man bestämmer.

 

Idag saknades några spelare pga skada/sjukdom/fotboll, framöver hoppas vi kunna spela med full trupp och då kan det nog bli ytterligare lite bättre.

 

Nu är preimiären avklarad och nästa helg väntar Mörrum Cup, då blir det många matcher och förhoppningsvis mycket glädje.

 

På återhörande

 

 
ARENAPARTNER
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22