SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey
J18

Vill du bli en del av Kalmar HC junior till säsongen 2023/2024?
2021-09-27 13:36

Vill du bli en del av Kalmar HC junior till säsongen 2023/2024? Se hit! 

 

Vi öppnar nu upp möjligheten för spelare födda 2007 att anmäla sitt intresse för spel i Kalmar Hockey Club till säsongen 2023-2024. Genom att följa nedan länk så kommer du till ett frågeformulär som är din första kontakt med oss i Kalmar Hockey Club. Svara på några enkla frågor om dig så kommer vi i föreningen att ta kontakt med dig och starta upp en dialog och ett forum där det finns möjlighet att ställa frågor och få information om CIS (www.cis.se) och Kalmar Hockey Club.

 

Länk till formuläret:

https://forms.gle/d9o3Sx5vSFTGsQqg8

 

Try-out:

Under v49 planerar vi att ha en try-out dag i Kalmar där vi gör en rundvandring på skolans lokaler och ser ishallarna i Kalmar sportcenter. Sedan går vi ner till Wellness Studio och genomför lite tester och mätningar. Äter mat på skolan för att avsluta dagen med ett ispass! 

 

Ishockey på skoltid:

Vid 2 tillfällen i veckan kommer du som elev på CIS gymnasium har träningstid på is tillsammans med föreningens ledare. I samband med varje ispass så kommer det också att genomföras ett fyspass som är anpassat till individen. Fysträningen kommer bedrivas utomhus, i föreningens lokaler och på Wellness Studio i centrala Kalmar (www.wellnesstudio.se). Varje elev på CIS idrottsgymnasium erhåller ett gymkort på Wellness studio.

 

Lokaler CIS Gymnasium:

Till läsåret 2021-2022 så slog skolan upp dörrarna till nya lokaler som ligger 200 meter från Kalmar Sportcenter. En nyrenoverad skola med fräscha klassrum och studieplatser. Skolan ligger gångavstånd till Kalmar centrum och i närhet till matbutiker och bussförbindelser. 

 

Träningsmängd:

Som junior i Kalmar Hockey så har du 4 stycken träningstider på is varje vecka på kvällstid, till varje träningspass så är det ett fyspass. Det innebär att en normal träningsvecka ger elever på CIS 6 stycken träningstillfällen på is med tillhörande fyspass. I våra juniorserier spelar vi 1-2 matcher varje vecka. Kalmar Hockey Club J18 spelar idag i Div2 och Kalmar Hockey J20 spelar i Div1. Föreningens mål är försöka avancera i seriesystemet i främst J18 för att i sin tur höja nivån även på J20 nivå. 

 

Frågor? Tveka inte att ta kontakt med oss så svara vi på alla era frågor!

 

David Myrinder

Lagledare J18

david.myrinder@kalmarhockey.com

 

Marcus Rydholm
Lärare och ishockeyns kontaktperson på CIS Gymnasie

marcus.rydholm@cis.se

 
ARENAPARTNER
Huvudpartner
50/50 lotten
Platinumpartners 22/23
Guldpartners
Silverpartners
Leverantörspartners
Bronspartners