SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey
TKH Team 15

Bli medlem i Kalmar Hockey Club
BLI MEDLEM
Tre Kronors Hockeyskola

Tre Kronors Hockeyskola är namnet på Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de minsta. Den går ut på att under lekfulla former få fram känslan för spelet. Tanken med Tre Kronors Hockeyskola är att skapa känslan av glädje, lek, spontanitet i blandade åldrar.

 

Tre Kronors Hockeyskola:

- Skridskoskola
- Hockeyskola
- Matchspel


Målet är att skapa ett livslångt intresse där alla som vill får vara med. Att få fler killar och tjejer att spela ishockey där verksamheten bedrivs och organiseras efter barns behov, mognad och villkor.

 

Tre Kronors Hockeyskola är för många hockeyspelare den första kontakten med en föreningsorganiserad ishockeyverksamhet. Betydelsen av att det blir en positiv upplevelse kan knappast överskattas. Det är i Tre Kronors Hockeyskola som det livslånga ishockeyintresset i 
synnerhet, och idrottsintresset i allmänhet, grundläggs. Den fysiska aktiviteten i kombination med det sociala och den samhörighetskänsla som man får i en lagidrott är otroligt värdefull. 

 

Varmt välkommen till Kalmar Hockey Clubs hockeyskola!

Föräldramöte den 16/9 kl 18:00-19:30
2021-09-09 21:56

Vi kommer hålla ett första föräldramöte den 16/9 kl 18:00-19:30 (Ingången till simhallen)
Kallelse kommer skickas via mail eller appen "sportadmin" till alla som anmält sig via formuläret som skickats ut i postlådorna eller om man varit anmäld sedan tidiagre. 

Länk för anmälan om man inte gjort det.

https://trekronorshockeyskola.se/register/1258

Anmälan för TKH är öppen
2021-08-09 18:34

Välkommen att anmäla ditt barn till Tre Kronors Hockeyskola inom Kalmar HC:s regi! Anmälan är nu öppen för flickor och pojkar födda 2014, 2015 och 2016. Ni som varit med föregående säsong behöver inte anmäla er igen. 

 

Föreningen bjuder in till föräldramöte för mer information i september och hockeyskolan startar i slutet av samma månad! Vi ser fram emot att dela vår hockeyglädje tillsammans med er!

 

Inga förkunskaper krävs och låneutrustningar finns att hyra! Man måste ha hjälm med galler, skridskor, handskar & halsskydd. 

 

Länk för anmälan:

https://trekronorshockeyskola.se/register/1258

 

Kontaktperson:

Linus Lind

Linus.lind@kalmarhockey.com

tfn: 070- 886 80 53

 

Välkomna!

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
ARENAPARTNER
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22