SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Kalmar HC Team 14 (2014)

Målet är att skapa ett livslångt intresse där alla som vill får vara med. Att få fler killar och tjejer att spela ishockey där verksamheten bedrivs och organiseras efter barns behov, mognad och villkor.

 

Det här är för många hockeyspelare nästa steg i kontakten med en föreningsorganiserad ishockeyverksamhet. Betydelsen av att det blir en positiv upplevelse kan knappast överskattas. Det är här som det livslånga ishockeyintresset i 
synnerhet, och idrottsintresset i allmänhet, grundläggs. Den fysiska aktiviteten i kombination med det sociala och den samhörighetskänsla som man får i en lagidrott är otroligt värdefull. 

 

Full utrustning krävs.
Hjälm med galler, handskar, benskydd, axelskydd, halsskydd, armbågsskydd, klubba, skridskor.

VIKTIGT! kolla gärna igenom barnens utrustning så allt passar, undrar man över något gällande utrustningen så ta kontakt med en ledare. Behöver man slipa skridskor så lämnar lägger man dom i vår slipback efter träning precis som förra året.

 

Länk för anmälan:

https://trekronorshockeyskola.se/register/1258

 

Kontaktperson:

Linus Lind

Linus.lind@kalmarhockey.com

tfn: 070- 886 80 53

 

Varmt välkommen till Kalmar HC Team 14 (2014)

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
ARENAPARTNER
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22