SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

A-lag Matchfunktionär

Representationslagets matchfunktionärer- det oumbärliga team som jobbar kring våra hemmamatcher.

Samtidigt som spelarna levererar hockey på isen är det många som jobbar runt densamma för att underlätta allas besök. 

De ideellt arbetande runt Kalmar HC:s hemmamatcher är en väldigt viktig del av verksamheten. 

Att jobba som publikvärd är fantastiskt roligt. Tillsammans med dina kollegor blir du viktig i det som sker runt om matcherna, för att skapa ett riktigt bra arrangemang.

 

Som matchfunktionär finns du på plats i arenan från två timmar före matchstart till dess att publiken har gått hem.
Den främsta uppgiften är att ta emot publiken när den kommer, och vara den behjälplig under match. Det är viktigt med ett bra bemötande och en god service.

Det bästa av allt- Under de allra flesta matcher följer man matchen från bra platser i arenan.

 

Ett varmt mottagande och bra service gör att besökarna känner sig trygga och välkomna och vill komma tillbaka för att stötta Kalmar stads hockeylag!

 

"Tillsammans är vi KHC"

Information från matchfunktionärernas möte 18 augusti
2021-08-20 18:09
Onsdagen den 18 augusti samlades KHC Matchfunktionärer för rundvandring i vår nya arena! På mötet deltog ett 30-tal matchfunktionärer och där några meddelat förhinder innan mötet. Stort engagemang finns för att vara med på den fortsatta resan och vi ser fram emot en spännande och framför allt rolig hockeysäsong tillsammans!
 
Som matchfunktionär blir du endel av "KHC-familjen" och vi blir aldrig för många! Tveka inte att höra av dig om du vill vara med!
 
På mötet bestämde vi följande:
 
- All information som inte sker direkt per telefon skickas ut på mail och på hemsidan. Vi har skapat en egen sida för oss här på föreningens hemsida för matchfunktionärer. www.kalmarhockey.com
 
- Vi kommer att sammankalla till ett möte igen i mitten av oktober innan vi har den första matchen som går av stapeln 20 oktober när hela arenan står färdig. 
 
- Inför varje match samlas vi ca 2 timmar innan i ett konferensrum som vi har under matchdagar som samlingspunkt och utgår därifrån. 
 
- Kontaktpersoner för de olika ansvarsområdena. Se under fliken kontaktuppgifter. 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 23/11 10:11 
Hem, 07/10 06:00 
Hem, 12/09 11:51 
Hem, 16/08 20:44 
Hem, 05/08 10:40 
 
ARENAPARTNER
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22