Kalmar HC J18

Visionen är tydlig i Kalmar HC– en egen femma i A-laget! Målet med Kalmar HC:s juniorverksamhet är att utbilda spelare till att nå spel på högre nivå.

Juniorverksamheten bedrivs i en prestationsmiljö med fokus på utveckling. Den nybyggda Hatstore Arena har fräscha faciliteter för juniorerna och  CIS Ishockeygymnasium har nya lokaler som ligger i direkt anslutning till arenan. 

Sportsliga mål för J18

Kalmar HC ska utveckla seniorspelare. På resan dit ska ungdomen få en kvalitativ utbildning inom hockeyn där det sportsliga målet för J18 är att ta plats i division 1 samt etablera sig på den nivån. 

CIS Ishockeygymnasium i samverkan med Kalmar HC

Alla inriktningar på CIS Idrottsgymnasium bygger på ett nära samarbete mellan skola och förening. CIS Ishockeygymnasium i samverkan med Kalmar HC bedrivs med träningsanläggning och gym nära skolan, ett schema som möjliggör träning på skoltid och med hjälp av kompetenta tränare kan du kombinera det bästa av två världar! Våra tränare utbildar och förbereder spelarna fysiskt och mentalt för spel på hög nivå. Individuella samtal- /utvecklingssamtal genomförs såväl med huvudledare som med mentala coacher på hockeygymnasiet.

Hockeygymnasium
Bild saknas
Huvudpartner
Platinumpartners