SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Information från matchfunktionärernas möte 18 augusti
2021-08-20 18:09
Onsdagen den 18 augusti samlades KHC Matchfunktionärer för rundvandring i vår nya arena! På mötet deltog ett 30-tal matchfunktionärer och där några meddelat förhinder innan mötet. Stort engagemang finns för att vara med på den fortsatta resan och vi ser fram emot en spännande och framför allt rolig hockeysäsong tillsammans!
 
Som matchfunktionär blir du endel av "KHC-familjen" och vi blir aldrig för många! Tveka inte att höra av dig om du vill vara med!
 
På mötet bestämde vi följande:
 
- All information som inte sker direkt per telefon skickas ut på mail och på hemsidan. Vi har skapat en egen sida för oss här på föreningens hemsida för matchfunktionärer. www.kalmarhockey.com
 
- Vi kommer att sammankalla till ett möte igen i mitten av oktober innan vi har den första matchen som går av stapeln 20 oktober när hela arenan står färdig. 
 
- Inför varje match samlas vi ca 2 timmar innan i ett konferensrum som vi har under matchdagar som samlingspunkt och utgår därifrån. 
 
- Kontaktpersoner för de olika ansvarsområdena. Se under fliken kontaktuppgifter. 
 
ARENAPARTNER
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22