SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Välkommen att boka bord i Hatstore arena i samarbete med vår partner En trappa upp!
Meny

Onsdag 16/3 Kalmar HC - Vimmerby

Örtagårdskyckling med råstekt potatis, pepparsås & morotscrème serveras med parmesangratinerad tomat

 

 

 
När du bokar bord vill vi gärna veta följande:  
 
Önskemål om var ni vill sitta. 
Det finns två alternativ antingen ute på balkongen i arenan eller inne i restaurangen. På balkongen finns det inte lika många platser tillgängliga som inne i restaurangen så det blir i mån av plats.
 
Skulle du vilja boka ett bord för hela säsongen tar du kontakt med David Myrinder. David.myrinder@kalmarhockey.com 
 
Matchpaket / Matbiljett
Har ni inte sittplatser så erbjuder vi ett matchpaket som innehåller sittplats samt mat för 425 kr per person. För barn under 11 år 325 kr. Ni kommer få era sittplatsbiljetter mejlade till er. 
 
Har ni sittplatser redan så kostar en matbiljett 255 kr per person och det ingår en varmrätt, måltidsdryck samt kaffe/te och kaka. Om ni har sittplatser behöver vi även få era biljettkoder.
 
Allergier
Har ni någon allergi så meddelar ni det när ni bokar bord. 
 
Hur går betalningen till?
Ni får en faktura på antingen matchpaket eller endast matbiljett beroende på vad ni bokar. Vi skickar en faktura till den mejl ni anger samt att vi behöver en fakturaadress oavsett om det är privatperson eller företag. Dryck kan betalas på plats.
 
Övrig information om restaurangen:
 
När öppnar restaurangen?
Restaurangen öppnar alltid 1,5 timme innan matchstart dvs är matchen kl 19.00 öppnar restaurangen 17.30.
 
Deadline för bokning av bord
Senast bokning av bord är kl 12.00 dagen innan matchdag, därefter går det inte boka bord. Detta är för att En trappa upp måste kunna förbereda maten.
 
När får ni veta menyn.
Målsättningen är att ha menyn färdig en vecka innan matchdag men det kan ibland bli någon dag senare. Meny lägger vi ut på Kalmar HC:s  sociala kanaler främst Instagram samt vår hemsida.
 
Välkomna
 
ARENAPARTNER
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22