SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey

Bli medlem i Kalmar Hockey Club
BLI MEDLEM
#VI ÄR KHC!
 
Supporterspelare 22/23
2022-06-28 11:14

Tillsammans gör vi skillnad, och vi vill såklart ger er något tillbaka, därför lottar vi ut priser till er som hjälper oss med Supporterspelare 22/23. 

 

Du som deltar med gåvor kan vinna följande priser:

 

500kr eller mer

-Säsongskort till sektion B. (Totalt 5 st)

 

200 till 400kr

-Replica av nya matchtröjan.

 

Upp till 200kr

-Kalmar HC keps. 

 

Vårt mål är att samla in samma summa som förra säsongen och målet är satt till 100 000kr.

Dessutom kommer vi vid vissa summor under insamlingen presentera något spännande gällande supporterspelare 22/23. 

 

Skänk din gåva genom att swisha till följande nummer: 123 586 61 24

 

Tillsammans skapar vi framtiden!

Kalmar HC anställer marknadsansvarig.
2022-06-23 12:00

 

Som en del i den strategiska utvecklingen anställer Kalmar HC Linus Lind som marknadsansvarig. 

Linus Lind har tidigare arbetat ideellt som säljare gällande partnerskap för Kalmar HC och kommer nu verka för att stärka föreningens arbete gällande samarbeten samt utveckla vårt nätverk för partners. 

 

Linus Lind säger såhär om framtiden i Kalmar HC:

 ”-Jag är väldigt glad över att få förtroendet att bli marknadsansvarig. Kalmar HC har växt från att kanske omsatt 1-2 miljoner till numera över 11 miljoner och nu tar vi tillsammans nästa steg. För mig som tror på kraften i ett bra varumärke – och hjärtat till den här föreningen så var det ett enkelt val. 

Jag är stolt över det Kalmar HC står för och ser en stor potential framåt och detta är såklart ett drömjobb för mig. Jag ser fram emot att lära känna nya partners, ta hand om befintliga dela tankar och tillsammans fortsätta skapa kommunikation som bygger vårt varumärke starkare.”

 

Ordförande Camilla Freedeke om anställningen av Linus :

”Ytterligare en strategisk rekrytering för att stärka Kalmar HCs utveckling och framtid.

För att kunna ta nästa kliv måste vi successivt stärka och utveckla varje position och våra partners är bärande för vår framtid. Vi vill värna samt utveckla partnerskapen för ett långvarigt samarbete tillsammans och där blir Linus roll oerhört viktig.”

 

Vill du bli partner till Kalmar HC?

Kontakta då Linus Lind som du när genom telefon eller Mail:

070-886 80 53

Linus.lind@kalmarhockey.com

Sammanfattning årsmöte.
2022-06-15 12:20

 

Igår kväll (14/6) samlades medlemmar från Kalmar HC på föreningens årsmöte. Mötet hölls i Kalmar Sportcenter. Ordförande Camilla Freedeke hälsade alla välkomna och tackade alla medlemmar och partners för säsongen 21/22. För årsmötets ordförande utsågs Lasse Törnquist. 

 

Med via länk fanns sportcheferna för dam och herr, Jarkko Oikarinen och Daniel Stolt som informerade kort för mötets deltagare om status i respektive trupp. 

 

Kalmar HC föregående styrelse har haft ett tydligt uppdrag med att med få rätsida med ekonomin, och resultatet på verksamhetsåret bekräftar att det var ett väldigt lyckat arbete. Kalmar HC omsatte för säsongen 11 073 000kr och verksamhetens resultat är 1 711 000kr och har ett eget kapital som uppgår till 253 000kr. 

 

Valberedningens förslag för styrelse 2022/2023 röstades igenom av föreningens medlemmar och följande manskap ingår i Kalmar HCs styrelse kommande år:

Camilla Freedeke (Ordförande 22/23)

Johan Eskilsson Åsund (Kassör 22/23)

Malin Furberg (Sekreterare 22/23)

Anders Svensson (Vice ordförande 22/23)

Marcus Stenberg (nyval 2 år)

Christian Lennqvist (nyval 2 år)

Linda Myrinder (nyval 2 år)

 

Suppleanter:

Maria Norrliden (omval 1 år)

Anders Bennarsten (nyval 1 år)

 

Som revisor utsågs Mikael Olsson från Ernst & Young samt Helene Wiegert. 

 

Kalmar HC vill rikta ett stort tack till Stefan Bernhardsson och Berndt Adolfsson för deras arbete i styrelsen under 21/22 och dom  avtackades med blommor från föreningen. 

 

Vidare på mötet informerades det från styrelsen att den fortsatta satsningen på hela föreningen kommer att fortgå. Dam, junior och ungdom skall fortsatt utvecklas med tydliga målsättningar för framtiden. 

 

Ny huvudtränare för dam
2022-06-14 07:00

Årets huvudtränare 22/23 är ingen mindre än Micke Larsson från IK Oskarshamn. Micke spelade från 94 till 00 i Oskarshamns A-lag och gick direkt efter uppehållet som spelare in i tränarrollen i föreningen. Han har erfarenheter från alla nivåer, allt från hockeyskola till sina 9 år som assisterande tränare i allsvenskan. Damer har han tränat förr och han ser ljust på det som väntar. Såhär kommenterar Micke Larsson den nya rollen: 

 

— Det här blir en ny utmaningen, men det ska bli skoj. Det ska bli inspirerande att köra med damerna, jag körde ju med A-pojkarna förra året och då hade jag med mig en del tjejer från Oskarshamns hållet. Så några av tjejerna känner jag sedan innan. 

 

Målet med säsongen beskriver Micke såhär: 

— Jag vill ge dem rätt förutsättningar, framför allt med isträningarna. Jag ska försöka hjälpa dem så gott jag kan och göra dem till bättre hockeyspelare. 

 

Vad har du för förväntningar?

— Jag vill fånga unga tjejer som drömmer om att sticka vidare och på sikt få upp dam verksamheten. Men idag får vi rikta in oss på dem vi har. Men såklart målet är ju också att vi ska vinna serien men det sätter jag inte som prio ett. Det första vi ska satsa på är grunderna och försöka träna dem på ett mer utvecklat sätt. 

 

Micke träffade damlaget i onsdags förra veckan, nu under sommaren kommer det bli fokus på den fysträning som påbörjats, sedan blickar han framåt:

 

— Vi kommer bygga vidare under hela säsongen, men kraven på tjejerna kommer öka, så mycket kan jag säga! Jag kommer ställa höga krav på dem för i min värld är det här ett damlag och då är kraven därefter, kanske att det blir en stor förändring för många tjejer men jag hoppas det blir till det bättre, säger Micke Larsson. 

 

Såhär kommenterar Sportchef Jarkko Oikarinen nyförvärvet, 

-Superkul att Micke har valt att jobba med oss. Rutinerad tränare som vet vad som krävs. Han kommer hjälpa vårat lag att ta nästa steg kommande säsong, säger Jarrko Oikarinen.

Säsongskort släppta! 
2022-06-10 09:23

Nu är biljettkiosken öppen för försäljning av säsongskort! Säkra din plats i Hatstore arena inför säsongen 22/23. 

 

Du kan välja mellan följande kategorier:

 

-Säsongskort All Inclusive, där du får alla matcher under säsongen 22/23, försäsong, grundserie, Allettan/Vårettan samt ev playoff och kvalserie. 

 

-Säsongkort standard gäller för grundserie samt Allettan/Vårettan. 

 

Det finns också möjlighet att teckna abonnemang där du delbetalar ditt säsongskort.


Länk till Biljettkiosken:

https://www.kalmarhockey.com/start/?ID=331419

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Team 07 , 03/04 20:34 
Team 07 , 30/03 15:48 
Team 13, 13/03 15:39 
Team 13, 27/02 18:53 
 
ARENAPARTNER
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22