SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Hockey Club
Ishockey
Team 07

Bli medlem i Kalmar Hockey Club
BLI MEDLEM
Kalmar HC Team 07

 

 

 

 

Premiärmatchen avklarad för A-grupp mot Boro/Vetlanda
2021-09-20 10:18

 

Första matchen på närmare ett år är nu spelad för A-grupp. Motståndet stod anrika Boro/Vetlanda för i Borohallen. Det började lite trevande men ju längre matchen gick ju mer kom vi in i matchtempot och hittade mer rätt på banan. Sista perioden mosade vi på riktigt bra och det skulle nog ha ringt några gånger till.

 

Det var också premiär för några av våra duktiga Dam/tjejer att vara med och spela match i A-grupp. De har nu tränat med oss sedan starten av denna säsongen och nu stod även match på agendan. Det gick hur bra som helst.... mycket över förväntan. Så fortstättning följer under säsongen.

 

Vi bestämde tillsammans 4 del mål som vi ville uppnå under matchen. Och jag tycker vi uppnådde de, även om vi i andra perioden började glida ifrån ett av de. Men det rättade vi till i paus och kom ut starka i 3:dje perioden. Att vinna var inte ett av målen, det är ett resultat av de målen man bestämmer.

 

Idag saknades några spelare pga skada/sjukdom/fotboll, framöver hoppas vi kunna spela med full trupp och då kan det nog bli ytterligare lite bättre.

 

Nu är preimiären avklarad och nästa helg väntar Mörrum Cup, då blir det många matcher och förhoppningsvis mycket glädje.

 

På återhörande

 

Uppstart säsongen 21/22 A-grupp
2021-08-13 09:45

Hej,

 

Vecka 33 (Tisdag 17-aug) drar vi igång så smått med hockey säsongen 21/22 på is. Som ni alla vet så har vi en isyta fram till mitten av Oktober då den nya arenan ska stå klar. Så det blir lite variation i träningstider fram tills dess då vi alla ska kampera i träningshallen tillsammans.

 

Har uppdaterat kalendern med träningstider för v.33 och v.34, det är 3 pass per vecka. Vi kör alltid någon typ av fys i anslutning till is-passen. Då många spelar fotboll eller annan sommar aktivitet en bra stund till, så tränar man när man kan.

 

Vi planerar också för 2-3 träningsmatcher innan serien drar igång helgen 9-10 Oktober. Och vi har ju även cupen i Mörrum helgen 24-26 September med 8 st matcher att se fram emot.

 

Chip å Hajk

Ledarna

Anmälda till Mörrum GoIS Cup i September
2021-07-31 15:37

Hej,

 

Team 07 är anmälda till Mörrum GoIS Cup U15 den 24-26 September. Vi kommer att bo på Best Western hotell i Karlshamn i 3 bäddsrum, blir en rolig start på säsongen 21/22.

 

Under helgen blir det totalt 8 st matcher.

Mer information kommer framöver. 

 

Chip å Hajk

Ledarna 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartner
Platinumpartners 21/22