Seriekort 24/25 | All information finner du här
Publicerad: 2024-04-30
Sedan säsongen tog slut har det varit högt tryck på förfrågan om seriekort. Nu är försäljningen öppen och du kan skaffa ditt seriekort till säsongen 24/25! Bli en del av gemenskapen i KHC-familjen och säkra din plats för kommande säsong! Tillsammans är vi KHC-familjen!

🔗 HÄR BOKAR DU DITT SERIEKORT - men läs informationen nedan innan du bokar.

Till kommande säsong kommer en del förändringar att ske i prissättning. Priserna på seriekorten kommer att bli segmenterade beroende på plats i arenan. Priserna på de bästa platserna kommer att höjas och andra platser kommer att bli billigare. Antalet platser som säljs som seriekort är begränsat för att det ska finnas lösbiljetter under säsongen, så se till att förlänga eller köpa ditt nya seriekort omgående.

Sittplats
3 490 kr - 6 490 kr
Pensionär, Student, Barn 0-14 år får 500 kr rabatt på ordinarie pris på sittplats.

Ståplats
1 990 kr
Pensionär, Student, Barn 0-14 år får 500 kr rabatt på ordinarie pris på ståplats.

Rullstol
4 990 kr

Nuvarande seriekortsinnehavare

Du har fått ett mejl där du har möjlighet att förlänga din plats från förra säsongen via en betalningslänk i mejlet. Har du inte fått mejlet? Kontakta [email protected]. Din plats från förra säsongen är reserverad till och med 12 juni, men förlänger du innan 5 maj, så får du en för seriekortsägare unik halsduk.

Vad ingår i seriekortet?

Samtliga tränings- och grundseriematcher i Hatstore Arena. Eventuellt slutspel eller kval ingår inte i seriekortet, men du har förtur på din plats samt rabatterat pris på biljetten.Förlänger eller signar du nytt seriekort innan 5 maj, så får du en för seriekortsägare unik halsduk. Halsduken delas ut i samband med hemmapremiären.

Företag?

Ovan gäller för privatpersoner. Företag med säsongskort som önskar förlänga kommer bli kontaktade av Linus Lind de närmsta veckorna och ni har också givetvis era tidigare platser reserverade. Företagare och inte haft Företagskort tidigare? Kontakta Linus Lind om ni önskar boka till kommande säsong.

FAQ

Hur länge kan jag köpa seriekort?

Seriekort går att köpa till och med 31 augusti. Därefter kommer de reserverade platserna att släppas till försäljning som lösbiljetter.OBS! Ska du förlänga din tidigare plats så gäller reservationen till 12 juni.

Vilka matcher ingår i seriekortet?

För seriekortsägare gäller träningsmatcher i Hatstore Arena samt grundserien. Din plats är sedan reserverad till ett rabatterat pris vid slutspel eller kval.

Kan jag anmäla min frånvaro vid vissa matcher?

Om du vet att du ej kan gå på vissa matcher under säsongen kan du välja att lämna ifrån dig din plats till dessa matcher. Vid det tillfället kan de på så vis säljas som lösbiljetter, så att platserna inte tvingas stå tomma. I gengäld får du poäng varje gång du lämnar ifrån dig din plats som du kan använda för att köpa lösbiljetter.

Så här gör du:

  1. Logga in på ditt Tickster-konto på myrbk.tickster.com som skapades när du köpte seriekort. Använd den mailadress som du får mail till av Kalmar HC. Kan du inte ditt lösenord kan du skapa ett nytt genom att trycka Glömt lösenord.
  2. Välj vilken match du vill lämna ifrån dig (OBS. Senast 24 timmar före nedsläpp).
  3. Klicka på Visa seriekort för att se alla ingående biljetter. Endast de ingående matcher som har ett poängvärde kan växlas in mot poäng.
  4. Klicka på Växla in mot poäng på den aktuella matchen. I nästa sida som kommer upp ser du hur många poäng matchen är värd.
  5. Klicka på Växla in som bekräftelse.

Kan jag betala med Klarna?

Nej, det går inte att betala seriekort via Klarna. Liknande betalmöjlighet erbjuds via Swedbank Pay.

Vad är Swedbank Pay?

Swedbank Pay är en plattform för betalningar via faktura och delbetalning. Du behöver ej vara kund hos Swedbank för att använda tjänsten. Du loggar in med Bank-ID vid val att betala via Swedbank Pay. Mer info om Swedbank Pay hittar du HÄR.

Kan jag betala med faktura?

Ja, privatpersoner kan betala sitt seriekort via faktura. Klicka i Swedbank Pay i rutan med betalsätt och välj därefter faktura. Logga därefter in med Bank-ID på swedbankpay.se för att hantera din faktura. 

Kan jag dela upp min betalning?

Ja, du kan dela upp din betalning av seriekort. Klicka i Swedbank Pay i rutan med betalsätt och logga därefter in på swedbankpay.se med Bank-ID för att dela upp din betalning. 

Kan jag betala med Swish?

Ja, du kan betala med Swish. Klicka i Swish i rutan med betalsätt och följ anvisningarna på skärmen.

Vilka kort kan jag betala med?

Kortleverantörer som accepteras är Visa, MasterCard och American Express.

Huvudpartner
Platinumpartners